Az alapkövek, amire építhet

Üzleti filozófiánk

Hiszünk az ügyfélközpontú üzleti modellben

  • Üzletünk fő célja ügyfeleink magasszintű kiszolgálása
  • Nyújtott szolgáltatásaink e cél eszközei
  • Az elérhető eredmény pedig jól végzett munkánk gyümölcse

Elutasítjuk a napjainkban tapasztalt üzleti modellt

  • Az üzlet egyedüli célja a nyereség
  • Az ügyfél ennek az eszköze
  • A nyújtott szolgáltatás pedig egy költségtényező

Hiszünk nyújtott szolgáltatásaink értékében és használhatóságában és abban, hogy értéket teremtenek ügyfeleink számára.


Finanszírozási tanácsadás

Fejleszteni szeretné cégét, vagy egyszerűen csak át szeretné gondolni meglévő finanszírozási lehetőségeit? Mindkét esetben szívesen segítünk abban, hogy vállalkozása működéséhez legmegfelelőbb finanszírozási formát találja meg, legyen az tőke, vagy hitel jellegű finanszírozás.

Cégértékelés

Gondolkodik cége eladásán, befektető bevonásáüzletének fejlesztéséhez, vagy egyszerűen csak szeretné tudni, hogy egy adott gazdasági környezetben mennyit ér vállalkozása? Segítünk abban, hogy reális és független képet kapjon cégének értékéről és szívesen közreműködünk, ha cége eladásán, vagy befektető bevonásán gondolkodik.

Adótanácsadás

Az adójogaszabályokról egy dolog mondható el biztosan: folyamatosan változnak éáltalában bonyolultabbak lesznek. Sokszor napi szinten ezzel foglalkozó szakemberek számára sem könnyű az eligazodás. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink adózási szempontból is megfelelő módon működjenek és megtalálják azokat a lehetőségeket, melyeket az érvényes jogszabályok számukra nyújtanak.

Könyvvizsgálat 

Sokan erre a tevékenységre úgy gondolnak, mint egy kipipálandó feladatra. Mi abban szeretnénk segíteni ügyfeleinket, hogy eredményességüket szabályszerűen és hatékonyan tudják elérni.

Üzleti tervezéés modellezés

Időnként érdemes megállni és végiggondolni, hogy hol tart vállalkozásom és milyen irányba szeretném fejleszteni. Egy vállalkozás indításánál, vagy egy úüzletág kialakításánál pedig kifejezetten szükséges ennek elvégzése. Három lépésben segítünk ügyfeleinknek, hogy megfelelő alapossággal, de a gyakorlatban kiválóan  használható módszerrel tudják ezt megtenni: (1) Célok és küldetés meghatározása; (2) Üzleti modell átgondolása; (3) Üzleti terv kialakítása. Fontosnak tartjuk azt, hogy egy olyan eszközrendszert adjunk ügyfeleinknek, mely segítséget ad nap, mint nap döntéseik meghozatalában.